Selecteer een pagina

kroonbede-DenHaagOp dinsdag 10 september 2013, om 20:00 uur (deur open om 19:30 uur), een week voor Prinsjesdag, vindt traditiegetrouw in Den Haag de Kroonbede plaats. In de Kloosterkerk (Lange Voorhout 4 te Den Haag) komen politici en burgers bijeen om te bidden voor de overheid. Deze landelijke, interkerkelijke gebedsdienst met het oog op het nieuwe parlementaire jaar wordt georganiseerd door het Kroonbede Comité. Het thema is ‘Investeer in gebed om bezieling’. In tijden van crisis is bidden voor de overheid de beste investering die wij kunnen doen!

Voorafgaande aan dit uur is er een ketting van gebed. 24 uur zal er gebeden worden. Doet u mee, met uw kerk of individueel? We starten op maandag 9 september om 19:00 ook in de Kloosterkerk (Lange Voorhout 4 te Den Haag). Wij willen iedere Christen, iedere gebedsgroep, iedere kerk in Den Haag uitnodigen om één uur te komen bidden voor ons land en onze overheid. Op deze manier wordt er een ketting van gebed gevormd door veel verschillende naties en denominaties. Elk uur komt er een andere kerk of groep. Doet uw groep ook mee? Het eerste uur, dus maandag 9 september 2013 om 19.00 uur, hebben wij gereserveerd voor voorgangers/predikanten. Wij willen u hiervoor van harte uitnodigen.

In de zaal gaan we verschillende hoeken maken waar u kunt bidden voor een specifiek onderdeel: De landelijke overheid, de gemeentelijke overheid, de noden van ons land, de zegeningen van ons land en de kerken in Den Haag. Op iedere plek is informatie over het onderwerp en zijn gebedspunten te vinden. Men kan individueel of in een groepje langs de plekken lopen om voor ieder onderdeel te bidden. Maar uw groep kan ook een hele eigen invulling geven. Er staat een digitale piano en een akoestische gitaar, voor als men wil zingen of het gebed wil ondersteunen met muziek. Als men andere (akoestische!) instrumenten wil gebruiken, dan mag dat, maar dan moeten die wel zelf meegenomen worden.

Kijk op www.kroonbede.nl

Privacy Preference Center