Selecteer een pagina

Iedere 1ste en 3de dinsdag van de maand. Een avond van aanbidding en voorbede waar onze Heer Jezus Christus centraal staat. Daarom heten de avonden ‘Only You’.

Hij vertelde hun een gelijkenis over de noodzaak om altijd te bidden en niet op te geven… Zal God dan niet zeker recht verschaffen aan zijn uitverkorenen die dag en nacht tot hem roepen? Of laat hij hen wachten? Maar als de Mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde?. Luk 18: 1,7,8

Dit bijbelgedeelte beschrijft heel mooi Gods verlangen naar ons gebed. Hij daagt ons uit om altijd te bidden. Om niet op te geven. En natuurlijk zal God recht verschaven als wij bidden. Daarom heeft God misschien wel een verlangen in ons hart gelegd naar een huis van gebed wat 24 uur per dag en 7 dagen per week open is. Waar dag en nacht aanbidding en gebed is.

Er is zoveel onrecht in onze stad. We geloven op basis van dit schriftgedeelte dat God recht zal verschaven, recht zal zetten, wat krom is. Al het onrecht in onze stad. Geloven we nog in deze transformatie / opwekking?

Laten we een eenheid vormen als Lichaam van Christus in Den Haag. We hopen dat deze avonden uitgroeien tot een huis van gebed. Gedragen door ons allemaal. Doe je mee?

Hartelijk welkom!

Locatie: (Betaald parkeren) Dunne Bierkade 16, Den Haag

Kijk ook op: www.denhaag.24-7gebed.nl

Privacy Preference Center