Selecteer een pagina

Op zondag 22 april (direct na de dienst rond11.30 uur) organiseert de Kloosterkerk voor de derde maal een dienstenveiling. Er worden weer mooie diensten aangeboden, bijvoorbeeld een masterclass fotografie, VIP-arrangementen voor de rijtoer op Prinsjesdag, een vaartocht met een sloep, een rondvlucht boven Rotterdam, een exclusieve vakantie naar Tanzania (exclusief vlucht), coachingsgesprekken, diverse rondleidingen, tuinonderhoud, lezingen en nog veel meer.

Bijzondere dienst
Een bijzondere dienst die deze middag onder de hamer zal vallen, betreft een (mini-)orgelconcert in de Kloosterkerk op zaterdagmiddag 22 september a.s. door de nieuwe organist van de Kloosterkerk, Geerten van de Wetering. Het programma duurt van 16:00 uur tot circa 17:00 uur. De toegangskaarten worden tijdens de dienstenveiling voor een vast bedrag van 10 euro per kaart verkocht. Het programma van het concert is een verrassing en wordt dus vooraf niet bekendgemaakt.

Het zou fantastisch zijn als we op 22 september a.s. een volle Kloosterkerk hebben bij het concert, want dat betekent ook veel geld voor het jeugdwerk, want daar gaat de opbrengst van de veiling heen. Betalen geschiedt eenvoudig met een pinautomaat. Iedereen is welkom, neemt u vooral ook uw familie, vrienden en buren mee. De diensten zijn het waard! Kijk voor meer informatie op www.kloosterkerk.nl

Privacy Preference Center