Selecteer een pagina

Middels dit schrijven wenst CM Real Estate u uit te nodigen voor een speciale bijkomst voor kerkgenootschappen in de regio Haaglanden en Rotterdam. CM Real Estate is een fullservice vastgoed bedrijf welke o.a. bedrijven begeleidt bij het vinden van accommodatie. CM Real Estate de vastgoedspecialist omtrent taxatie, verhuur en koop van zowel particulier als bedrijfsonroerend goed.

De traditionele kerk waar enkel een orgel werd gebruikt is niet meer van deze tijd. Zodoende zijn de vele kerkgebouwen die in woonwijken staan niet meer geschikt wegens het geluids overlast. Kerken zijn nu genoodzaakt om alternatieve locaties te vinden om hun bijeenkomsten te houden. Het vinden van deze geschikte locatie en ruimte schijnt niet zo makkelijk te gaan. Om deze reden zijn wij gestart met het initiatief ‘’geef kerkgenootschappen de ruimte”.

Op vrijdag 21 juni 2013 om 19:00 zal er een informatiebijeenkomst worden georganiseerd aan de Waldorpstraat 17 4e etage te Den Haag. Gedurende deze bijeenkomst zullen informeren welke panden geschikt zijn voor kerk genootschappen. Bijgaand treft u een formulier welke wij vriendelijk verzoeken om in te vullen zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen. Gelieve dit formulier bij de bijeenkomst mee te nemen.

Graag ontvangen wij uw aanmelding voor vrijdag 7 juni 2012 via de mail op info@cm-realestate.nl o.v.v. de naam van uw kerkgenootschap. Mocht u nog vragen hebben kunt u mij op onderstaande gegevens bereiken.

Met vriendelijke groet,

Gaetan Mbwete
Makelaar
0612541357
www.cm-realestate.nl
g.mbwete@cm-realestate.nl

Privacy Preference Center