Selecteer een pagina

De YfC|Trainingstour komt binnenkort bij jou in Den Haag! Ontmoet andere jeugdleiders, laat je trainen en ga geïnspireerd de tweede helft van het clubseizoen in. De avond begint met een lezing over jeugdwerk in 2012. Activiteiten worden steeds hipper en jeugdhonken steeds mooier. Toch worden jeugdgroepen steeds kleiner. Wat ooit een succesformule leek, slaat nu nauwelijks aan. We ontdekken hoe succesvol jeugdwerk eruit kan zien in het nieuwe jaar. Vervolgens maken we dit praktisch in diverse keuzeworkshops.
Praktische informatie:

Datum: 28 februari 2012
Locatie: wijkgebouw De Mussen, afdeling The Mall, Hoefkade 602 Den Haag
Kosten: Toegang en koffie is gratis!

Aanmelden: www.yfc.nl/kerk

Programma: 19:30 – 20:00 Ontvangst met koffie en thee

20:00 – 20:45 Lezing over Jeugdwerk in 2012
20.45 – 21.45 Diverse keuzeworkshops
21.45 – 22.00 Afsluiten

Over de inhoud

Workshop A: Kansen voor de kerk

Jongeren en de kerk, het lijkt soms een onmogelijke combinatie. In deze workshop staan we stil bij de vijf redenen waardoor jongeren de kerk verlaten en bedenken we hoe we dit om kunnen zetten in kansen: voor jouw kerk, voor jouw jongeren!

Workshop B: Ouders in je jeugdwerk?!
Ouders zijn ontzettend belangrijk voor je jeugdwerk. Uiteindelijk zijn zij degene die de jongeren het beste kennen, motiveren en hopelijk voorleven om met God te leven. Hoe jij, als drukbezette jeugdleider, deze fundamentele schakel niet over het hoofd ziet, ontdekken we in deze workshop.

We hopen je te verwelkomen op 28 februari februari!

Privacy Preference Center