Selecteer een pagina

Per 1 augustus 2011 is de locatie waar we onze zondagse samenkomsten houden gewijzigd. Het nieuwe adres is Ketelstraat 21-23 in Den Haag. MAAR 1 januari 2012 moeten we al weer uit dit pand. Wie kan ons helpen zoeken naar een ander pand??

Hier wat informatie over onze gemeente: Onze gemeente heet Huizen van Licht (voorheen: Pinkstergemeente Laakkwartier & omstreken). Wij zijn een netwerk van eenvoudige en eigentijdse kerken voor mensen die ge√Įnteresseerd zijn in het christelijk geloof. Huizen van Licht- Molenwijk is de eerste gemeente die we in 2000 zijn begonnen en de komende jaren hopen we nog veel nieuwe gemeentes te starten.

De meeste mensen die met ons in aanraking komen, zijn niet opgegroeid met het geloof of gaan al jaren niet meer naar de kerk. Met elkaar ontdekken we dat God heel anders is dan we dachten. Een geweldige, vrijgevige, heilige en altijd weer verrassende God! Dankzij Jezus ervaren we dat we echt contact met Hem kunnen hebben en dat Hij ons helpt.

Elke zondag organiseren we van 10.30 tot 12.00 uur een inspirerende samenkomst. Door de weeks komen we bij elkaar in huisgroepen waar je God en elkaar beter kunt leren kennen. Ook draaien er verschillende teams waar je jouw talenten kunt ontdekken en inzetten.

Neem gerust contact op als je ons kan helpen. Ons mailadres is: info@huizenvanlicht.nl

Privacy Preference Center