Selecteer een pagina

Op zaterdag 28 mei a.s. bruist het van de bijzondere bezigheden rond en in de Ichthuskerk aan de Duinkerksestraat nr. 11, in de wijk Belgisch Park in Scheveningen.
Voor de derde achtereenvolgende keer vindt er een CAR WASH plaats waarbij de mogelijkheid er is om uw ‘heilige’ koe door gemeenteleden uit de Ichthuskerk te laten wassen: uw auto die er na zo’n wasbeurt op het als ware ‘wasstraat’ omgedoopte kerkplein weer fris en fruitig uit zal zien. Deze reinigende activiteit wordt u gratis aangeboden en ondertussen kunt u in alle rust en op uw gemak iets drinken en wellicht een kijkje nemen in de fraaie, eigentijdse kerkzaal.
Deze Car Wash begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur met als afsluiting een heuse BBQ, bij mooi weer ook op het kerkplein en anders onder de overkapping: WELKOM dus!
Voor de tweede achtereenvolgende keer vindt er dan in de Ichthuskerk een KINDERKLEDINGBEURS plaats ten bate van de Stichting MSS Foundation – zie http://www.marshallsmith.org/ .
Verleden jaar werd deze kinderkledingbeurs een enorm succes door net zoals nú, de verkoop van nieuwe en goede tweedehands gesorteerde kinderkleding vanaf maat 50 t/m S. We mochten destijds terugzien op een heel geslaagde opbrengst en hopen dat uiteraard weer te kunnen doen. Je mag/kunt deze activiteiten NIET missen.
Loop dus gewoon even binnen tussen 12.00-15.00 uur.
Hierbij VAN HARTE UITGENODIGD!

Info: Michiel en Gerda Niemeijer – 0636196894;
OV: HTM-buslijnen 22 + 23 – halte Duinkerksestraat

Privacy Preference Center