Selecteer een pagina

Met de lancering van kerkenindenhaag.nl heeft Den Haag er een prima website bij (vandaag 21 mei 2007). De uitgever van de website heeft tot doel een compleet en betrouwbaar overzicht te bieden van alle kerken in Den Haag: van katholiek tot gereformeerd, van evangelisch tot protestants. Een dergelijk overzicht is uniek voor Den Haag. Een welkome aanvulling derhalve voor kerkelijk Den Haag. Hetgeen ook al snel bleek: kort na de start bleek de interesse en werden honderden bezoekers verwelkomd.

Alle kerken zijn per wijk gerangschikt en aan te klikken voor meer gegevens. Om het de gebruiker nog gemakkelijker te maken wordt ook per kerk een kaart van de omgeving getoond en een overzicht van de kerken in de omgeving.
Er wordt niet alleen adresinformatie aangeboden: dagelijks worden links toegevoegd naar artikelen met Haags Kerkelijk nieuws. kerkenindenhaag heeft geen eigen nieuwsredactie en ambieert dat ook niet. Voor kerken die geen website hebben biedt kerkenindenhaag de mogelijkheid tot het plaatsen van nieuws.

Twee weken na de lancering van de website heeft de eerste uitbreiding plaatsgevonden: er zijn nu ook overzichten van de verschillende demoninaties beschikbaar en zijn de wijkkaarten geïntroduceerd.

Privacy Preference Center