Selecteer een pagina

JHOP-Onderwijs-Weekend-Henning-SchikoraHeb je altijd al onderwijs willen krijgen over voorbede. De hoe, wat, waar en waarom? Wat gebeurd er bij voorbede? Waarom is voorbede belangrijk? Hoe werkt God in voorbede? Voorbede en het verstaan van Gods stem. Wat wel bidden en wat niet? Ontdekken wat God op zijn hart heeft. Versteld staan van de kracht van voorbede. Spreken tegen dingen, profetie. Allemaal onderwerpen die langs gaan komen.

Bekijk hier een grote flyer (PDF)…

Bring and share maaltijd

Vrijdagavond eten we samen. Neem weer wat lekkers mee.

Kosten:

Aan dit weekend zijn kosten verbonden. Daarom willen we iedereen 15 euro vragen voor beide dagen (5 euro voor vrijdag, 10 euro voor zaterdag). Geld moet geen probleem zijn. Mochten de kosten te hoog voor je zijn, neem dan even contact op om samen naar een oplossing te zoeken.

Aanmelden

Aanmelden via: Hannah@restoretest.qdev365.nl

Programma:

Vrijdag 28 november:

18:00               Gezamenlijke maaltijd: bring en share

19:30               Start avondprogramma – Tijd van aanbidding

20:00               Onderwijs

Zaterdag 29 november:

9:30                 Start ochtend programma – Tijd van aanbidding

10:00              Onderwijs

12:00               Lunch

13:00               Vertrek naar het centrum

13:30               Gebedswandeling

16:00               Afsluiten

Over Henning:

Mijn naam is Henning Schikora en ik woon in Zuid-Frankrijk. Ik ben Noors, maar mijn familie naam is Pools, mijn moeder was Deens en mijn vrouw is Frans (we hebben 4 kinderen), dus dat is de reden waarom Europa altijd op mijn hart is geweest. Ik heb 25 jaar in Frankrijk gewoond. Ik ben begonnen bij YWAM in september 1983. Van begin af aan heb ik veel gehad met gebed en heb veel bidstonden georganiseerd. Ik heb echt de kracht van gebed mogen ontdekken. Met name het bidden voor evangelisatie en andere ministeries. In 1990 riep God mij om voorbede te doen voor Europa. Ik sloot me aan bij de EPL (European Prayer Link) voor enkele jaren. Toen werd ik geleid naar een beweging met de naam Target Europa van 2000-2005. Dus ik heb altijd veel gedaan met gebed ook buiten YWAM. Tegelijkertijd ben ik de coördinator voor voorbede  bij YWAM-Frankrijk. Nu, ben ik gevraagd om een gebedsnetwerk voor YWAM-Europa te starten. De eerste ontmoeting is in Brussel van 25-27 november. Net voordat ik naar Den Haag kom.

Er zijn een paar dingen die ik heb gedaan die een beetje extreem zijn. Ik liep ongeveer 20.000 km door Europa met ministeries die we noemden:

  • Crosswalk: wandelen met een 4 meter lang kruis; gaf veel mogelijkheden om te evangeliseren
  • Reconciliation Walks (Verzoening Wandelingen): het lopen van de routes die de kruisvaarders hebben gelopen. Om God vergeving te vragen over wat er toen (1095 -1300) allemaal gedaan is in de naam van God).
  • Reconciliation Walk (Verzoening loop): om aandacht te vragen voor de moderne slavenhandel.

Privacy Preference Center