Selecteer een pagina

Hou jij van sporten? Enthousiaste sporters geven van 11-15 juli sportclinics op het Oranjeplein in Den Haag. Het initiatief van dit project ligt bij de Havenkerk, een missionaire kerk in de Schilderswijk. Het AIA-project wordt door meerdere kerken in Den Haag ondersteund. De Schilderswijk bestaat uit 95% mensen met een allochtone afkomst. Er is veel armoede in de wijk. In de wijk wonen wel zo’n 15.000 kinderen. Kinderen die opgroeien zonder vaderfiguur, weinig structuur in hun leven en veel op straat te vinden zijn. Waar de kinderen zijn, daar willen wij ook zijn en daarom leek het ons tof om een AIA-week te organiseren op een groot plein in de “Schilderswijk”. Dit moet natuurlijk niet alleen bij deze week blijven.
We draaien al enige jaren een missionaire kinder- & tienerclub en we hopen door middel van het AIA-project onze hand uit te strekken naar nog meer kinderen en tieners in de wijk.
Kom jij ons daarbij helpen? We hebben vooral nog mensen nodig die willen koken en mensen die affiniteit hebben met een multiculturele wijk en samen met ons Gods liefde aan deze kinderen bekend willen maken.

http://www.athletesinaction.nl/2011/project/den-haag-schilderswijk/

Privacy Preference Center