Selecteer een pagina

Over 2 weken is het zover, dan zal de “Stap uit!” jongerendienst plaatsvinden. Een tijdje geleden hebben wij u hierover gemaild, maar omdat we nog geen reactie van u hebben gehad, zijn we zo vrij geweest om deze mail nog een keer naar u te sturen. Hieronder vindt u de informatie over deze jongerendienst nog een keer:

Op 21 januari 2012 organiseren we i.s.m. Athletes in Action een jongerendienst met als thema “Stap uit!”. Tijdens deze avond willen we met jongeren nadenken over hoe zij uit kunnen stappen in geloof (Mat. 28:19). We geven ruimte aan ontmoeting, zingen met elkaar tot eer van onze God, luisteren naar een inspirerend spreker, bekijken een filmpje en luisteren naar een presentatie over hoe jongeren zich deze zomer concreet kunnen inzetten als volger van Christus met bewogenheid voor deze wereld, door met een project van Athletes in Action mee te gaan.

Athletes in Action is een organisatie die d.m.v. (inter-)nationale sportprojecten jongeren in contact wil brengen met het christelijk geloof. Tijdens deze projecten worden er sporttrainingen gegeven aan jongeren, waarbij er in de pauzes wordt geëvangeliseerd d.m.v. dramastukken en persoonlijke getuigenissen. Zie voor meer informatie: www.athletesinaction.nl.

Heeft u een hart voor jongeren en vindt u het belangrijk dat zij verdieping krijgen in hun geloof en het uitdragen daarvan? Dan willen we u vragen om jongeren in uw omgeving uit te dagen om naar deze jongerendienst te komen. In de bijlagen vindt u een persoonlijke uitnodiging voor jongeren en de flyer. Deze flyer kunt u uitprinten of beamen in uw gemeente. Als u graag flyers of posters van ons wilt ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij sturen deze dan graag naar u op.

Hieronder volgt nog wat concrete informatie:

Wat?
Jongerendienst i.s.m. Athletes in Action.

Waar?
De Morgensterkerk
Genemuidenstraat 212
2545 NZ Den Haag

Wanneer?
21 januari

Hoe laat?
19:45 uur

Privacy Preference Center