Selecteer een pagina

Eindelijk….!!! Het is zover… de startdatum van 10forKIDS is een feit! Op 2 april 2012 opent 10forKIDS haar deuren in de Eben-Haëzerschool. 10forKIDS biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 12 weken tot 12 jaar. 10forKIDS kent de christelijke levensvisie als uitgangspunt en heeft het verlangen deze levensvisie uit te dragen naar de kinderen.

 

Wat biedt 10forKIDS?
10forKIDS biedt een liefdevolle, huiselijke en veilige omgeving met uitdagende activiteiten om te leren en te ontwikkelen. De medewerkers van 10forKIDS zorgen iedere dag voor een gevarieerd programma met veel leuke en afwisselende (buiten) activiteiten. De kinderen maken af en toe een uitstapje en mogen ook zelf aangeven wat hun interesses zijn. 10forKIDS vindt het erg belangrijk dat er overwegend respect is voor de eigenheid, achtergrond en zelfstandigheid van uw kind. Ook structuur in de vorm van rust, ruimte en regelmaat is belangrijk: tijd voor spel en interactie afgewisseld met tijd voor een verantwoord en gezonde maaltijd en een verhaal voor het slapen gaan. Betrokkenheid van de ouders vindt 10forKIDS vanzelfsprekend. Wij maken graag de nodige tijd en ruimte vrij om met elkaar van gedachten te wisselen.

Uniek om haar identiteit en internationaliteit
10forKIDS biedt christelijke opvang in een veilige omgeving. De locatie zit midden in het statenkwartier, een van de mooiste delen van den Haag. In deze omgeving wonen ook veel expats. Daarom biedt 10forKIDS ook opvang aan internationale kinderen. Een vereiste daarbij is, dat er per groep altijd een leidster aanwezig is die vloeiend Engels spreekt. 10forKIDS biedt o.a. opvang aan kinderen met een Nederlandse, Spaanse, Engelse, Poolse, Russische en Chinese achtergrond.

Voor wie?
10forKIDS biedt opvang voor kinderen waarvan de ouders een christelijke levensvisie willen uitdragen in de opvoeding van hun kinderen. Ook ouders die een christelijke levensvisie waarderen of hier neutraal in staan, zijn van harte welkom.

Waar?
De kinderopvang is gevestigd in de Eben-Haëzerschool, Paulus Buijsstraat 51, Den Haag.

Open dag 17 maart aanstaande!
Op zaterdag 17 maart aanstaande houdt 10forKIDS, in samenwerking met de school, een open dag, van 10.30 tot 14.00 uur. De deuren worden dan open gesteld voor het publiek en iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen! Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen, o.a. is er een springkussen en in de lokalen vinden verschillende knutselactiviteiten plaats. Kom gerust langs voor een kijkje!

Interesse?
Heeft u interesse in onze opvang? Neemt u eens een kijkje op www.10forKIDS.nl
Wij staan u graag te woord in een kennismakingsgesprek.
Graag tot ziens!

Tineke Hendrikse (tineke@10forkids.nl | 06-10936680
Nicole Colijn (nicole@10forkids.nl | 06-30399278)

Privacy Preference Center