Selecteer een pagina

Op 19 maart 2014 worden de gemeenteraadsverkiezingen weer gehouden. Na afwezigheid van 4 jaar in de Haagse raad, is de ChristenUnie-SGP vastberaden om terug te keren in die raad. Uit laatste peilingen van TNS NIPO en Maurice de Hondt staat de ChristenUnie-SGP op 2 en 1 zetels. Een opsteker, die we op 19 maart graag verzilveren. We moeten hier natuurlijk wel iets voor doen, werken aan onze zchtbarheid in Den Haag. Op donderdag 23 januari 2014 organiseert de campagnecommissie daarom de aftrap van de campagne! Deze zal plaatsvinden in wijkgebouw Eltheto, Azaleastraat 2 in Den Haag. De aanvang is 20:00 uur. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Het belooft een zeer gevarieerde avond worden, dus neem gerust vrienden, gemeenteleden en geïnteresseerden mee!

Er zullen maar liefst twee kamerleden aanschuiven; Carola Schouten (ChristenUnie) en Elbert Dijkgraaf (SGP). Ze komen spreken over de christelijke politiek in de stad. Ook zal er een spreker zijn die met ons het Woord gaat delen.

Tijdens de avond zal de volledige top 30 van de kandidatenlijst bekend worden gemaakt  en aan u worden voorgesteld. Evenals het verkiezingsprogramma, dat de titel “Dichtbij en Dienstbaar” draagt.  Onze lijsttrekker Pieter Grinwis gaat de speerpunten uiteenzetten vanuit het programma om vervolgens deze te vertalen naar concrete acties. De verschillende campagneacties zullen op de avond worden gepresenteerd en in de weken voor 19 maart worden gepland. Neem uw agenda mee om gezamenlijk de handen uit de mouwen te steken in de campagnestrijd.

Privacy Preference Center