Selecteer een pagina

The Gideons International is een interkerkelijke en internationale vereniging; nu werkzaam in meer dan 190 landen.
Het meest bekend zijn wij door het plaatsen van Bijbels of 4-talige Nieuwe Testamenten in hotelkamers en recreatiecentra. Mogelijk hebt u wel eens overnacht op een hotelkamer en daar een 4-talig Nieuw Testament aangetroffen; de kans is groot dat die daar is geplaatst door de leden van The Gideons International.

Daarnaast is ons doel om Nieuwe Testamenten (met daarbij de Psalmen) uit te reiken aan leerlingen en studenten van het voortgezet- en hoger onderwijs, onder militairen, aan gevangenen en aan verzorgenden in de zorgsector. Wij verspreiden die Nieuwe Testamenten in een handig pocketformaat in de nieuwe Herziene Staten Vertaling. Het vorig jaar zijn er -wereldwijd- bijna 84 miljoen exemplaren geplaatst en/of uitgereikt.

In het werkgebied van Den Haag e.o. zijn er het vorig jaar al minimaal 10.000 NT-en uitgereikt.
Het ligt in de bedoeling om in de regio Den Haag de activiteiten verder en structureel uit te breiden. De werkzaamheden worden nu door een beperkt aantal mannen (en hun evt. echtgenote) uitgevoerd en dat betekent dat er altijd een beroep gedaan moet worden op dezelfde mensen.

Om u te informeren over de wijze waarop u daarbij betrokken kunt zijn alsmede aan welke voorwaarden men moet voldoen om mee te kunnen werken met de verspreidingen, hebben wij een informatieavond belegd, waarvoor wij u van harte uitnodigen.

De bijeenkomst wordt gehouden op maandag, 10 juni 2013 en begint om 19.30 uur.
Het ligt in de bedoeling om de avond om 21.30 uur af te sluiten.
De bijeenkomst wordt gehouden in een zaal van de Duinzichtkerk, van Hogenhoucklaan 89, 2596 TC Den Haag.

Mogelijk kent u nog anderen waarvan u vermoedt dat zij ook interesse zullen hebben; wilt u deze uitnodiging dan aan hen doorsturen ?

Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. Ook uw eventuele echtgenote is van harte uitgenodigd.

Met vriendelijke groet,

The Gideons International in Nederland
www.gideons.nl

Privacy Preference Center