Selecteer een pagina

SCHEVENINGEN – Dit jaar wordt alweer voor de 28e keer de Vakantie Bijbel Klub gehouden in wijkgebouw ‘Ons Centrum’ aan de Tesselsestraat 59. Deze keer op woensdag 27 februari, donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart van 10:00 tot 12:15 uur. Iedere ochtend zijn de kinderen tussen de 4 en 13 jaar van harte welkom in ‘Ons Centrum’, de zaal is geopend vanaf 9:30 uur. We gaan iedere ochtend samen zingen, knutselen, kijken naar sketch en poppenkast en luisteren naar een Bijbelverhaal. Op donderdagavond is er van 19:30 tot 22:00 uur VBK Tiener-event voor de jongeren van 12 tot 16 jaar in samenwerking met Dasfast. Op vrijdagochtend gaan we iets langer door in verband met het pannenkoekenfeest! Vrijdagavond is er een slotavond waarbij alle ouders, opa’s, oma’s, familie, vrienden en bekenden worden uitgenodigd. Deze avond begint om 19:00 uur en zal ongeveer een uur duren. De kinderen zullen laten zien wat ze geknutseld hebben en ook zullen zij de nieuwe liedjes laten horen. Vooraf is er van 18:45 uur tot 19:00 uur een mini-optreden van de jeugd-Metro-band. Al deze activiteiten vinden plaats in ‘Ons Centrum’.
Op zaterdagavond 2 maart is er, eveneens in ‘Ons Centrum’ tienerclub Dasfast voor de jongeren tussen de 12 en 16 jaar. Ben je nog nooit geweest? En lijkt het je leuk om te komen? Neem dan een kijkje op de website www.dasfast.nl en zorg dan dat je erbij bent!
Op zondagochtend 3 maart is de VBK-slotdienst in de Prinses Julianakerk, Vlielandsestraat 1. Deze dienst begint om 10:00 uur. Tijdens deze dienst zullen Arjo van der Steen en ds. F.J. van Harten spreken, we gaan samen zingen en ook de kinderen zullen een groot aandeel hebben in deze dienst. Kortom: weer genoeg te doen dus zorg dat u en jij erbij zijn!

Privacy Preference Center